Ε.Α.Σ. : Ολοκλήρωση ενημέρωσης των ντόπιων Μητρώων Αιγοπροβάτων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της σωστής συμπλήρωσης των Μητρώων Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων και κοινοποίηση της φετινής απογραφής Ζωικού κεφαλαίου στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για όσους Θιακο – Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφους εξυπηρετούνται για την συγκεκριμένη διαδικασία από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ. Ε. Α.) του Ε. Α. Σ.

Ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι, όπως είναι γνωστό σε όλους τους ντόπιους Κτηνοτρόφους, η σωστή Ζωική απογραφή μηδενίζει τον κίνδυνο απώλειας Αγροτικών Επιδοτήσεων και καταλογισμού προστίμων από τον Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μετά από διασταυρωτικό έλεγχο των δεδομένων της Κτηνιατρικής Βάσης Δεδομένων (Κ.Υ.Α. 134167/ 2011(Β΄823)).

Ειδικότερα σήμερα με την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική οι ντόπιοι Κτηνοτρόφοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην καταγραφή του Ζωικού πληθυσμού, γιατί η συνδεδεμένη Ενίσχυση στα Αιγοπρόβατα είναι μεγάλο μέρος της Ενιαίας Ενίσχυσης μέχρι το 2020.

Για την παροχή δωρεάν ετήσιας παρακολούθησης των Μητρώων Εκμετάλλευσης του Ζωικού κεφαλαίου τους, οι ενδιαφερόμενοι Θιακο – Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Α που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι (υπεύθυνη κ. Βαλίνα Κομποθέκρα Κότσορου, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων).

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις