Στον APLHA “έπαιξε” η μεγάλη γιορτή στην Κεφαλονιά

Στον αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιντσιλή “έπαιξε” η χθεσινή μεγάλη γιορτή που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου με αφορμή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Πραγματικά ο Δήμος Κεφαλονιάς “έβαλε τα γυαλιά” με την παραμυθένια γιορτή που διοργάνωσε ακόμα και σε πολύ μεγαλύτερους Δήμους και φυσικά τα σχόλια της γνωστής δημοσιογράφου ήταν μόνο θετικά.

Η ουσία είναι ότι η Κεφαλονιά για άλλη μία φορά λόγω των πετυχημένων εκδηλώσεων του Δήμου της διαφημίστηκε πανελλαδικά και αυτό πιστώνεται θετικά στην Δημοτική Αρχή.

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις