“Πετάει” ο Κωνσταντάκης

Δεν πατάει στη γη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης αφού δεν προλαβαίνει να δέχεται συγχαρητήρια από παντού τόσο για τον άψογο γιορτινό στολισμό όσο και για τις καταπληκτικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Πραγματικά ο Κωνσταντάκης αυτή την περίοδο πετάει, ενώ δεν παραλείπει να αφήνει και το φαρμακερό του σχόλιο για την αντιπολίτευση που είναι απούσα από όλες τις εκδηλώσεις κόντρα στο κοινό αίσθημα: “Εδώ όλο το νησί δίνει συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή με τους πολιτικούς καλικάτζαρους θα ασχολούμαστε τώρα”; Σημειώνει με νόημα, σύμφωνα με πληροφορίες μας στις παρέες του ο Άγγελος, εμ εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις