Ψέμα ότι ο Δήμος παίρνει δάνειο-Απλά ρυθμίζει τα χρέη των πρώην Δήμων

Ξεσάλωσαν πάλι τα παρα-sites γράφοντας ότι τάχα ο Δήμος Κεφαλονιάς παίρνει δάνειο. Η αλήθεια είναι ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή από το 2011 που εξελέγει για πρώτη φορά  μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ που να σχετίζεται με τη δική της διαχείριση. Το μόνο που έχει κάνει είναι ότι έχει ρυθμίσει αναγκαστικά την περίφημη “μαύρη τρύπα” των 3 εκατομμυρίων ευρώ του πρώην Δήμου Λειβαθούς και τώρα προσπαθεί να αναχρηματοδοτήσει με ευνοϊκότερους όρους τα δάνεια και τα χρέη των πρώην Δήμων.

Επομένως αποτελεί απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας ότι τάχα η παρούσα Δημοτική Αρχή παίρνει νέο δάνειο αφού το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να τακτοποιήσει με τους καλύτερους όρους την εξυπηρέτηση των απίστευτων δανείων που είχαν πάρει οι πρώην Δήμοι.

Από ότι φαίνεται όμως κάποιοι ενεργούν στη λογική “ψέμα στο ψέμα όλο και κάτι θα μείνει” νομίζοντας ότι οι αναγνώστες τους δεν θα πάρουν χαμπάρι την επικοινωνιακή απάτη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις