Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Ελένη Φουρέιρα

Σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί φέτος το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Πέρσι ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, φέτος θα είναι η Ελένη Φουρέιρα που θα πρωταγωνιστήσει στην εκδήλωση που αναμένεται να συμμετέχουν οι Φιλαρμονικές και Χορωδίες του Δήμου ενώ θα έχει και πολλές εκπλήξεις.

Και φέτος η συνεργασία της ΚΕΔΗΚΕ με τον Εμπορικό Σύλλογο “ΚΡΑΝΗ” αναμένεται να δώσει μία όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα στο Αργοστόλι με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό αλλά και πλήθος εκδηλώσεων που θα “γεμίσουν” τις γιορτές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα έρθει αφιλοκερδώς για αυτή την εκδήλωση ενώ λόγω της μεγάλης αγάπης της στα παιδιά θα μοιράσει και δώρα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου σε εκδήλωση που θα γίνει εκεί.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις