Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν στον Αντιδήμαρχο Λειβαθούς, Ευάγγελο Κεκάτο σήμερα το μεσημέρι μαθητές της 4ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών.
Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους κ.κ. Σπυριδούλα Σταματίου και Κωνσταντίνα Ραφαέλα Πούλιου, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Κατάστημα Λειβαθούς, ανυπομονώντας να γνωρίσουν τον Αντιδήμαρχο και να ενημερωθούν για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την περιοχή ειδικότερα. Οι μικροί μαθητές αφού συστήθηκαν στον κ. Κεκάτο ένας ένας με τη σειρά τους, έκαναν πολλές ερωτήσεις ενώ είχαν πολλές απορίες πάνω σε ζητήματα όπως το τι ακριβώς κάνει ο Δήμαρχος και τι ο Αντιδήμαρχος και τι είναι Δήμος, ο κ. Κεκάτος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα με αρκετές δόσεις χιούμορ προκαλώντας το αυθόρμητο γέλιο των παιδιών, παρομοίωσε τον Δήμο με μία οικογένεια μέσα στην οποία ο καθένας έχει το δικό του σημαντικό ρόλο.
Τα θέματα που έθεσαν οι μαθητές της 4ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών αφορούσαν κυρίως το σχολείο τους, την παιδική χαρά, το κυλικείο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και σε ζητήματα της περιοχής όπως το γνωστό πρόβλημα με τον δρόμο στα Σαρλάτα, πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με τους σεισμούς αλλά και την θεομηνία του Σεπτεμβρίου.
Οι μαθητές έδωσαν στον κ. Κεκάτο μία μικρή σχολική εφημερίδα που τύπωσαν, η οποία περιείχε ενδιαφέροντα άρθρα που είχαν γράψει όλοι οι μαθητές της τάξης με την βοήθεια των δασκάλων τους, χάρισαν ένα πολύ ωραίο μεγάλο χριστουγεννιάτικο αστέρι στον Αντιδήμαρχο, φτιαγμένο από χαρτί, που δημιούργησαν για τις γιορτές και τον ευχαρίστησαν για την ωραία και επιμορφωτική συζήτηση.

1-DSC01202

1-DSC01196

1-DSC01195

1-DSC01193

1-DSC01191

1-DSC01190

1-DSC01188

1-DSC01185

1-DSC01184

1-DSC01183

1-DSC01182

1-DSC01180

1-DSC01175-001

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις