Μάχες σε όλα τα επίπεδα για τον ΑΣΚ! Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Άλλο ένα… συναρπαστικό Σαββατοκύριακο περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Τόσο το ανδρικό τμήμα, όσο και τα τμήματα υποδομής δίνουν για μία ακόμα εβδομάδα σημαντικές μάχες στις κατηγορίες της ΕΣΚΑ-Η, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το Κεφαλονίτικο μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, το ανδρικό τμήμα θα επιχειρήσει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου να πετύχει στα Ροϊτικα (ώρα έναρξης 13.00) την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, κόντρα στην Κρήνη 97.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στο Αργοστόλι, το παιδικό τμήμα θα υποδεχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η την ομάδα του Υπερίωνα (ώρα έναρξης 11.30 π.μ.).

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, οι έφηβοι του ΑΣΚ θα ταξιδέψουν στην Αμαλιάδα για να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της β’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η τον Κόροιβο (ώρα έναρξης 11.30 π.μ.).

Την ίδια μέρα στις 15.00, οι παμπαίδες του ΑΣΚ θα αναμετρηθούν στην Πάτρα στο κλειστό της Ολυμπιάδας με την ομώνυμη ομάδα.

Ευχόμαστε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα καλή επιτυχία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις