Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Γεράσιμου Βαγιωνίτη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Αργοστόλι 08/12/2015

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του τέως Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου, του Δήμου Κεφαλονιάς , φίλου και πάνω απ’ όλα άνθρωπου , Γεράσιμου Βαγιωνίτη.
Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου τόσο ζωντανού, δραστήριου, χαμογελαστού, γεμάτου όρεξη να προσφέρει προς τον συνάνθρωπο, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λίγες μόνο λέξεις.
Η απώλειά του, έχει στοιχίσει σε όλους μας.
Υπήρξε ένας ικανότατος αυτοδιοικητικός, συνεπής και ανιδιοτελής, με αποδεδειγμένο ήθος, που τίμησε με τις πράξεις του τις θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος , του δικού μας ανθρώπου, που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές μας !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος     Σταματούλα Τσιμάρα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις