Ημερίδα / Θαλάσσιος Τουρισμός – Λιμενικές Υποδομές – Περιβάλλον

efoplistes

Προς: κ. Κεκάτο Ευάγγελο – Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς

Θέμα: Ημερίδα / Θαλάσσιος Τουρισμός – Λιμενικές Υποδομές – Περιβάλλον.

Αγαπητέ κ. Κεκάτε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την με προθυμία συμμετοχή σας στην Ημερίδα  και την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία – παρουσίσαση εκ μέρους σας, σε θέματα του τομέα που διαχειρίζεστε, παρουσιάζοντας και στοιχεία των σημερινών εξελίξεων.

Τέτοιες εκδηλώσεις, πιστεύουμε ότι συνδράμουν στην ενημέρωση των Φορέων των κλάδων της τουριστικής ναυτιλίας σφαιρικά, προκειμένου για τα προγράμματα δράσης που σχεδιάζονται για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους.

Η ικανοποίηση του ακροατηρίου ήτο διάχυτη και αυτό που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τη συνεργασία, πάντα με την καλή συνεννόηση, για κοινή προσπάθεια ανάδειξης των θεμάτων που ασχολούμεθα.

Σας ευχόμεθα Καλές Γιορτές.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,

 Θεόδωρος Κόντες                                                  Αντώνιος Καλούδης

Πρόεδρος                                                       Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

kek1-13

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις