“Τα έχει βάψει μαύρα” ο Σαμούρης λόγω του πετυχημένου στολισμού στο Δήμο

Τα “έχει βάψει μαύρα” ο δημοτικός σύμβουλος της ήσσονος αντιπολίτευσης, Σπύρος Σαμούρης με τον πετυχημένο στολισμό στον οποίο έχει προβεί η Δημοτική Αρχή στην πόλη του Αργοστολίου.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι “τρέχει από πίσω” τα συνεργεία του Δήμου και τα ρωτάει με αγωνία: “Μα καλά θα βάλετε και εδώ;”!!!!

Φαίνεται του Σαμούρη του έχει “κάτσει στραβά” ότι οι Δημότες ειδικά του Αργοστολίου συγκρίνουν τον εορταστικό τόνο που δίνει η παρούσα Δημοτική Αρχή στα Χριστούγεννα με τις μέρες της δικής του αντιδημαρχίας που όλοι θυμούνται πόσο “μουντά” και “άνευρα” ήταν τα Χριστούγεννα με …κορυφαία εκδήλωση τότε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μία άδεια πλατεία όπου παρευρίσκονταν μόνο δύο τρεις πολιτικοί παράγοντες.
Τι να κάνουμε φίλε Σπύρο, αυτά ήταν τα πεπραγμένα σας και ο κόσμος τα θυμάται. Κάνε λοιπόν την αυτοκριτική σου και άσε τον τωρινό Δήμο να κάνει την δουλειά του και να δώσει ζωή στην πόλη μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις