ΣΟΚ: Η αντιπολίτευση στο Δήμο ψήφισε αρνητικά για τα έργα Γηροκομείου και Κολυμβητηρίου

Τελικά είναι στιγμές που “πέφτουν οι μάσκες” και αποκαλύπτεται ο ρόλος της κάθε πολιτικής παράταξης, είναι απίστευτο και όμως αληθινό ότι οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς με διάφορα προσχήματα και διάφορες δικαιολογίες ψήφισαν αρνητικά ως προς τα έργα της ολοκλήρωσης του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και του εκσυγχρονισμού του Κολυμβητηρίου του Αργοστολίου.

Φαίνεται πως είναι τόσο το πάθος τους εναντίον της Δημοτικής Αρχής που δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά τους τα καμώματα εκτίθεται ανεπανόρθωτα, και μετά απορούν για ποιο λόγο η πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας τους “έχει γυρίσει την πλάτη”.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις