Αστειότητα τα περί “θολούρας” στα οικονομικά του Δήμου

Ευρισκόμενη σε πλήρη απελπισία η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλλονιάς κατέφυγε σε φαιδρά «πυροτεχνήματα» του τύπου ότι «υπάρχει θολούρα στα οικονομικά του Δήμου».
Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση και για να σταματήσει πλέον ο λαικίστικος «κατήφορος» ότι οι αποφάσεις του Δήμου δημοσιεύονται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ελέγχονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ελέγχονται από την υπηρεσία Επιτρόπου και εν γένει υπάρχει πλήθος ελεγκτικών μηχανισμών που διασταυρώνουν κάθε απόφαση.
Επομένως η τακτική του «ψέμα στο ψέμα, όλο και κάτι θα μείνει» απευθύνεται μόνο σε αφελείς και ελλιπώς ενημερωμένους, ενώ κάθε σοβαρός πολίτης αντιλαμβάνεται τους σκοπούς και τα κίνητρα τέτοιου είδους φαιδρών δηλώσεων που απλά εκθέτουν τους φορείς τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις