«2 νέα και σύγχρονα σχολεία ολοκληρώνονται στο Αργοστόλι”

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας ΠΙΝ κ. Ευάγγελο Ανδρεάτο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί , το υπό κατασκευή Σχολικό Συγκρότημα: 1ο & 2ο 12θέσια Λύκεια Αργοστολίου (περιοχή Φαραώ). Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης, του προαναφερομένου έργου, το οποίο τελειώνοντας θα αποτελέσει στολίδι για την Β΄/θμια εκπαίδευση, στο Νομό μας.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της αναδόχου εταιρείας, το έργο ολοκληρώνεται τους πρώτους μήνες του 2016. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θα ζητήσει άμεσα τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό του διδακτηρίου, ούτως ώστε, το σχολικό συγκρότημα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Σχολικό έτος 2016 – 2017.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

DSC01726

DSC01736

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις