23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Συμμετοχή Δήμου Κεφαλονιάς στις εορταστικές Εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης

Με Πρόσκληση του εξοχώτατου Πρεσβευτού της Ταϋλάνδης στην Αθήνα κ. Goompol Manaschuang προς το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση και τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Ταϋλάνδης και την 88η επέτειο Γενεθλίων του Βασιλέως της Χώρας τους, Μεγαλειότατου Bhumibol Adulyadej, ο Δήμος συμμετέχει επισήμως και με τιμή.

Η Δεξίωση της Πρεσβείας θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο “Grande Bretagne” και τον κ.Παρίση θα εκπροσωπήσει ο κ.Κεκάτος.
Υπενθυμίζουμε τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς της Κεφαλονιάς με την Ταϋλάνδη από τον 17ο αιώνα, μέσω του Αντιβασιλέως του Σιάμ (πρώην ονομασία της Ταϋλάνδης) Κεφαλονίτη, Κωνσταντίνου Γεράκη, η οικία του οποίου στην περιοχή του Λόμπουρι είναι Μουσείο και απόγονοί του είναι η Οικογένεια του Αείμνηστου Νομικού και Βουλευτού Παναγή Γεράκη.
Τη Δεξίωση θα τιμήσει με την παρουσία της η κ.Μέμη Γεράκη.
Ο Δήμος Κεφαλονιάς έχει σε εξέλιξη την διαδικασία «Αδελφοποίησης», που επιμελείται ο κ.Κεκάτος, με το Δήμο του Λόμπουρι, ενώ τόσο ο κ.Πρέσβης της Ταϋλάνδης, όσο και ανώτεροι Διπλωματικοί Ακόλουθοι έχουν επισκεφθεί το Νησί και ο κ.Παρίσης έχει αποδεχθεί Πρόσκληση, όπως μεταβεί επισήμως στην Ταϋλάνδη.

kek1

kek2

kek3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις