Κάλεσμα σε απεργία τις 3 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί τα μέλη του και κάθε συνάδελφο να απαντήσουμε δυναμικά στην συνεχιζόμενη αφαίμαξη του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική απεργία τις 3 Δεκέμβρη 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 τις 10:00 το πρωί στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η απεργία τις 3 Δεκέμβρη γίνεται με αιχμή την κοινωνική ασφάλιση και τον προϋπολογισμό που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ψηφίζεται τις 5 Δεκέμβρη με διαδικασίες ‘’φας τρακ’’. Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει μέτρα ύψους 5,7 δις ευρώ για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων και μέτρων 1,8 δις ευρώ για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις συντάξεις, βουλιάζει ουσιαστικά το ασφαλιστικό γιατί είδη υπάρχουν περικοπές πολλών εκατομμυρίων που έχουν την σφραγίδα των κομμάτων της σημερινής αντιπολίτευσης όταν κυβερνούσαν και σήμερα κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα.

Μπροστά σ΄ αυτές τις εξελίξεις δεν χωράει καμιά επανάπαυση, προχωράμε με την λαϊκή συμμαχία εργαζομένων, φτωχών αγροτών, νεολαίας και γυναικών στην απεργιακή κινητοποίηση τις 3 Δεκέμβρη που είναι και μέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού. Βάζουμε στόχο να ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας και ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε να δώσουμε συνέχεια. Τα μέτωπα που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και σοβαρά όπως η Κυριακάτικη αργία, η κατάθεση του ασφαλιστικού, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και το άνοιγμα των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων.

Δυναμώνουνε την αλληλεγγύη, κανένας να μην μείνει μόνος του στην επίθεση που δεχόμαστε, καμιά λαϊκή οικογένεια να μην βρεθεί στο δρόμο, έχουμε δυνατότητες και δεν έχουμε άλλη επιλογή, ούτε λεφτό χαμένο.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις