Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: Αδικαιολόγητα απούσα η Δημοτική Αρχή

Χθες 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι συνάντηση διαβούλευσης με θέμα «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για την περιοχή της Παλικής».
Μια συνάντηση άκρως σημαντική για το μέλλον της Παλικής που αυτή τη στιγμή βιώνει και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης αλλά και τις συνέπειες των καταστρεπτικών σεισμών του 2014.
Ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων έδωσαν το παρόν. Όλοι εκτός από τον Δήμαρχο κ. Παρίση. Η «μπετόν αρμέ» Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε μόνο από δύο δημοτικούς συμβούλους. Τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παλικής κ. Μοσχονά ο οποίος παρέστη στην αρχή, όσο τα φλας των φωτογράφων άστραφταν, και τον κ. Κατσιβέλη ο οποίος προς τιμήν του έμεινε μέχρι το τέλος.
Σε μια συνάντηση όπου η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να έχει προνοήσει έτσι ώστε η παρουσία της να είναι καθοριστική και καταλυτική με συγκεκριμένες προτάσεις, πλάνα, χρονοδιαγράμματα και βιώσιμους στόχους, αντιθέτως κατάφερε να κάνει αισθητή την απουσία της.
Ποιες ήταν άραγε οι τόσες σημαντικές υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής, που δεν της επέτρεψαν μια «αξιοπρεπή» παρουσία κατά τη χθεσινή συνάντηση;

Εκ του Γραφείου Τύπου
της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις