“Καθάρισε” και για το πρώην Δημοτικό του Κατελειού ο Νίκος Παπαδάτος

Ένα δύσκολο πρόβλημα που στο παρελθόν είχε δημιουργήσει πολλές συγκρούσεις επίλυσε ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος.

Ειδικότερα το κτίριο του πρώην Δημοτικό Σχολείου του Κατελειού είχε εδώ και χρόνια παραχωρηθεί σε ένα σύλλογο που είχε πολλές κόντρες με την τοπική κοινωνία του Κατελειού και ήταν έντονο το αίτημα των κατοίκων της περιοχής να ξαναπάρει τη χρήση του συγκεκριμένου δημοτικού κτιρίου ο Δήμος, προκειμένου να το απολαμβάνουν όλοι οι Δημότες και όχι μόνο μία μικρή ομάδα.
Ο Νίκος Παπαδάτος αφουγκραζόμενος τους συντοπίτες τους και αξιοποιώντας μία δικαστική απόφαση έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το πρώην Δημοτικό Σχολείο Κατελειού είναι πάλι στη χρήση του Δήμου. Εμείς το έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων είναι από τα πιο ικανά στελέχη της Δημοτικής Αρχής όσο και αν δεν είναι από τα πρόσωπα που προβάλλονται διαρκώς. Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά που τους έχει ανατεθεί διακριτικά και αποτελεσματικά και ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Παπαδάτος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις