23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Σε κατάσταση “χρεοκοπίας” άλλοι δύο Δήμοι!

Μετά την υπαγωγή του Δήμου Σαλαμίνας, στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης Ο.Τ.Α., άλλοι δύο “κόκκινοι” Δήμοι αδυνατούν να ισοσκελίσουν τον Προϋπολογισμό τους!

Πρόκειται για τους Δήμους Φαιστού και Γόρτυνας.

Την “αποκάλυψη” έκανε ο ίδιος ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, κατά την ομιλία του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.
Σύμφωνα με τον Υφυπουργό, 15 ήταν συνολικά οι “στο κόκκινο”, στην αρχή του 2015 Δήμοι, που αδυνατούσαν να ισοσκελίσουν τους Προϋπολογισμούς τους.

Απ’ αυτούς, ο Δήμος Σαλαμίνας ήδη με ΦΕΚ εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης Ο.Τ.Α., με τους δύο προαναφερόμενους Δήμους (Φαιστού, Γόρτυνας) να παραμένουν χωρίς Προϋπολογισμό.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις