Στις 29 Νοεμβρίου, η Κεφαλονιά θα είναι στον αέρα… Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Ένα τραπέζι Ελλάδα”

Στις 29 Νοεμβρίου, η Κεφαλονιά θα είναι στον αέρα…

… η  εκπομπή “Ένα Τραπέζι Ελλάδα” της Ντίνας Νικολάου που προβάλλεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αυτή την εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην Κεφαλονιά, στο νησί μας.

Η γνωστή σεφ και το συνεργείο της είχαν φιλοξενηθεί τον Ιούλιο από τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και πολλοί βρέθηκαν τότε έκπληκτοι να παρακολουθούν  γυρίσματα στην παραλία του Αθέρα και να «κλέβουν» μυστικά της συνταγής της με λαβράκι. Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και οι υπόλοιποι τις λαχταριστές συνταγές και εικόνες ομορφιάς από όλη την Κεφαλονιά.

Η εκπομπή, μια ακόμα προσπάθεια των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς να προβάλουν τον τόπο μας, τις φυσικές ομορφιές του καθώς και τα προϊόντα ντόπιας παραγωγής, θα προβληθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 20:00.  Συντονιστείτε λοιπόν, για να δείτε την Κεφαλονιά…σε πρώτο πλάνο! Και βεβαίως να σημειώσετε τις πεντανόστιμες συνταγές με Κεφαλονίτικα προϊόντα!

Ena_trapezi_ellada_kefalonia_1 Ena_trapezi_ellada_kefalonia_2 kefish_logo

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις