Εθνικός Κεφαλονιάς-ΑΕΚ στο Ληξούρι για το Κύπελλο Α φάσης

Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 25/11 το πρόγραμμα αγώνων του τοπικού κυπέλλου Α φάσης δεύτερης σειράς με τους εξής αγώνες:

Δημοτικό Στάδιο Αγίου Αντωνίου Ληξούρι 15.00

Εθνικός Κεφαλονιάς -ΑΕ Κεφαλονιάς

Δημοτικό Στάδιο Κεραμειών 15.00

Α.Ο. Διλινάτα-Α.Ο. Εικοσιμίας

ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ ώρα 15.00

Α.Ο. Σάμης-Α.Ο. Φωκάτα

Ανάλυση των παιχνιδιών

Στο Ληξούρι η νεοσύστατη ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς αντιμετωπίζει σαφώς μια ανώτερη ομάδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παλέψουν για ότι καλύτερο μπορούν να αποκομίσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι ώστε στον επαναληπτικό που θα γίνει σε 15 μέρες να μπορέσουν να παίξουν χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΑ- ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στην ίσως πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα φυσικά μιλάμε για τον Α.Ο. Εικοσιμίας και της πολύ έμπειρης ομάδας του Α.Ο. Διλινάτων που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό.

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ-Α.Ο. ΦΩΚΑΤΩΝ

Πολύ ενισχύμενη φέτος η ομάδα της Σάμης. Θεωρούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι το απόλυτο φαβορί αν και τα πάντα …επικίνδυνα Φωκάτα δείχνουν ικανά να κάνουν την έκπληξη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις