“Θα σου πω μία ιστορία” στον Ionian Galaxy

Μπορεί ο ‘Εγκέλαδος’ να προσπαθεί να μας τρομάξει τελευταία αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε το φόβο μας μιλώντας γι’ αυτόν και λέγοντας παραμύθια!
Το Σάββατο 21/11, στις 3.00-4.00 μ.μ., “Ο Σγούμπος και ο Δράκοντας” (από τα “Λαϊκά παραμύθια των Επτανήσων”, Γ.Σέργη, εκδ.Εν πλω) αλλά και “Ο Μανίκαρος, ο πιο φτωχός του χωριού” (από τα “Παραμύθια της Μικρασίας”, εκδ. Νέοι Ακρίτες), θα είναι στη ραδιοφωνική μας συντροφιά!
Μαζί μας στο στούντιο και η ψυχολόγος κα ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ (Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Κεφαλονιάς) για να μιλήσουμε για το φόβο, για το μετατραυματικό στρες μετά από σεισμό και τη ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών μετά από σεισμό!
Ειδήσεις, τραγούδια και άλλες ‘εκπλήξεις’ σας περιμένουν!
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός
ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ioniangalaxy.gr,
(επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
Τηλ. εκπομπής:26710-25361!
Σας περιμένουμε!!!

stories

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις