Θαύμα, θαύμα!!!: Μετά από δεκάδες απορρίψεις, ο Θεόφιλος κέρδισε και μία …ένσταση…

Από το Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι και σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει στήσει μία “βιομηχανία ενστάσεων, προσφυγών, δικαστηρίων, αναφορών κ.ο.κ.” εις βάρος των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής.

Η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των απέλπιδων προσπαθειών του Θεόφιλου Μιχαλάτου να ακυρώσει αποφάσεις της πλειοψηφίας στο Δήμο Κεφαλονιάς κατέληξε στον “κάλαθο των αχρήστων”, αφού όλες σχεδόν απορρίφθησαν πανηγυρικά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Επιτροπή του Άρθρου 152 στην Κέρκυρα και διάφορες άλλες αρμόδιες αρχές.

Για όλες αυτές τις απορρίψεις και τα νομικά “στραπάτσα” ο Θεόφιλος Μιχαλάτος “εποίησε την νήσσαν” και δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση φυσικά αφού ήθελε να κρύψει την αποτυχία του.

Μόλις όμως κέρδισε μία ένσταση σε τελείως δευτερεύων θέμα “σύνθεση σχολικής επιτροπής” έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση κοκκορευόμενος για την …”μεγάλη του επιτυχία”!!!

Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την περίπτωση του Μιχαλάτου είναι να παραφράσουμε τον επίλογο μίας δικής του ανακοίνωσης: “Αυτή η Δημοτική Αρχή θα μείνει στην ιστορία της Κεφαλονιάς”. Το ερώτημα είναι: Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα τα καταφέρει ποτέ;

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις