ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κάνει ρεπορτάζ για το “γάμο του αιώνα” στην Κεφαλονιά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η δημοσιογραφική ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου πρόκειται να κάνει ρεπορτάζ αφιερωμένο στο “γάμο του αιώνα” ο οποίος έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά τις προηγούμενες ημέρες.
Πρόκειται για την περίφημη ιστορία του 33χρονου ο οποίος συνάντησε τα φτερωτά βέλη του έρωτα στο πρόσωπο μιας 85χρονης!!!
Γεγονός που έχει προκαλέσει …”ενθουσιασμό” σε όλα τα αθηναϊκά site αλλά και στις λεγόμενες εκπομπές “κοινωνικού περιεχομένου”…
Μάλιστα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ψάχνει μανιωδώς μία φωτογραφία του ευτυχισμένου ζεύγους και όπως είναι φυσικό όλα τα τοπικά “τσακάλια” έχουν ξεχυθεί για να βρουν κάποιο “ντοκουμέντο” από τον “γάμο της χρονιάς”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις