Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας-Που θα στηθούν οι κάλπες σε Κεφαλονιά-Ιθάκη

Ενημερωτικές πληροφορίες από την Νέα Δημοκρατία για τις επερχόμενες εσωτερικές εκλογές  που θα λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα σε συγκεκριμένα σημεία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

-Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.

-Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

-Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

-Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

-Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

-Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.

-Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

-Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη κάλπες θα στηθούν στα παρακάτω σημεία:

Στο Αργοστόλι στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος, στην Παλική (Ληξούρι) στο Δημοτικό Κατάστημα, στην Πύλαρο στο Πολιτιστικό Κέντρο, στον Ελειό (Πόρος) στο Πολιτιστικό Κέντρο και στην Ιθάκη στο Δημοτικό Κατάστημα.

 

eklogikoi-xoroi-v6-19-11-2015_Page_33

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις