Επιτυχημένη (και βραβευμένη) η παρουσία της ΠΙΝ στην PHILOXENIA 2015

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η έκθεση Philoxenia 2015 (μαζί με τις εκθέσεις Hotelia και Polis ) από 12 έως 15 Νοεμβρίου 2015 . 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο όπου κάθε Περιφερειακή Ενότητα είχε το δικό της stand.
Διαπιστώθηκε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είχε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα την τρίτη και τέταρτη μέρα της έκθεσης, επειδή έχει το πλεονέκτημα να είναι η πλέον προσιτή σε προσβασιμότητα (και όχι μόνο) νησιωτική περιφέρεια ως προς το βορειοελλαδίτικο κοινό.
Έγιναν αρκετές συνεντεύξεις σε μέσα επικοινωνίας τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κο Σπ. Γαλιατσάτο, τους Δημάρχους και συγκεκριμένα της Κέρκυρας, κο Κώστα Νικολούζο, Ζακύνθου κο Παύλο Κολοκoτσά, τον κο Γιώργο Λύχνο, εκπρόσωπο του Δήμου Παξών καθώς και τον Αντ/ρχο Παξών κ. Αρσένη Λέκκα, τους Αντ/ρχους Κέρκυρας κ. Βασίλη Καββαδία, Ζακύνθου κ. Τάσο Μποτώνη, καθώς κι από εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων, όπως τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Κεφ/νιάς και Ιθάκης κο Γεράσιμο Τιμοθεάτο, τον Γεν. Γραμμ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδος κο. Διον. Γαζή, κλπ.
Αξιοσημείωτες ήταν οι επαφές με βαλκάνιους τουριστικούς πράκτορες και στελέχη πρεσβειών των γειτονικών χωρών.
Επίσης σε εκδήλωση που έγινε στο τούρκικο περίπτερο, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την ακόλουθο Πολιτισμού και Τουρισμού της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα κα Asli Gundogdu Aksungur, η οποία μας έφερε σε επαφή με τούρκους τουριστικούς πράκτορες. Οι παρουσίες της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κας Νικολέττας Πανδή, του Αντιπ/ρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης κου Παναγή Δρακουλόγκωνα και της Περιφ. Συμβούλου κας Μαρίνας Μοσχάτ, ήταν εξόχως εποικοδομητικές.
Τα τοπικά προϊόντα βέβαια της Περιφέρειας ήταν εξόχως καλοδεχούμενα από τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά ιδίως της Ζακύνθου λόγω πολυποικιλότητας.
Ο συντονισμός και η επιμέλεια του περιπτέρου της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καλύφθηκε πλήρως από τον κο Σπύρο Ζαμπέλη, τμηματάρχη τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.
Την τελευταία μέρα της έκθεσης έδωσε δυναμικό παρόν η χορωδία της Ένωσης Κερκυραίων Θες/νίκης «ο Άγιος Σπυρίδωνας», στον οποίο συμμετείχαν και μέλη του Κεφαλληνιακού Συλλόγου Θες/νίκης «Άγιος Γεράσιμος».
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βραβεύθηκε για τη συμμετοχή της στην έκθεση PHILOXENIA από τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Τάσο Τζήκα και τον αν. Γεν. Δ/ντή αυτής κ. Αλ. Τσαξιρλή.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

philoxenia3

O Αν/χης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κ. Σ. Γαλιατσάτος με τον Γεν. Γραμ. Ενοικιαζομένων δωματίων Λευκάδας κ. Δ. Γαζή κρατώντας το βραβείο.

philoxenia1

Απονομή βραβείου. Από δεξιά προς τα αριστερά διακρίνονται οι: ο κ. Αλ. Τσαξιρλής, αν. Γεν. Δ/ντής ΔΕΘ, ο κ. Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ, ο Α/χης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κ. Σ. Γαλιατσάτος, ο κ. Γιώργος Λύχνος, εκπρόσωπος του Δήμου Παξών και η κ. Αικ. Τραπσιώνη, υπεύθυνη έκθεσης PHILOXENIA. Από πίσω διακρίνεται ο Αντ/ρχος Παξών κ. Αρσένης Λέκκας.

philoxenia2

 Ο Αν/χης Κεφ/νιάς και Ιθάκης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, ο Αν/χης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κ. Σ. Γαλιατσάτος με τη χορωδία της Ένωσης Κερκυραίων Θες/νίκης «ο Άγιος Σπυρίδωνας» και τη Πρόεδρο κ. Αγγελική Γιαννιώτη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις