Δήμος Κεφαλονιάς: 207 κιβώτια συγκεντρώθηκαν για τους Πρόσφυγες και το Χαμόγελο του Παιδιού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Δήμου Κεφαλλονιάς στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι για παροχή βοήθειας στα παιδιά των προσφύγων από την Συρία μετά από ανταπόκριση στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Με συντονιστή την υπηρεσία πρόνοιας, την συμμετοχή εθελοντών υπαλλήλων και Δημοτών μας καθώς και την υποστήριξη των εταιρειών ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και ACS συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν βασικά είδη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφυγόπουλων και των οικογενειών τους.
Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στις εταιρίες ταχυμεταφορών 207 κιβώτια με βασικά είδη.
Αναλυτικά, συσκευάστηκαν 10 κιβώτια για την νήσο Κω, 9 κιβώτια για την νήσο Σάμο,113 κιβώτια για την νήσο Λέσβο, 12 κιβώτια για την νήσο Χίο και 63 κιβώτια για την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Ευχαριστούμε θερμά όλους του Δημότες που ανταποκρίθηκαν συλλογικά ή μεμονωμένα στην συγκεκριμένη δράση αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής μας κοινωνίας.

1 2 3 4 5 6 7 11 12 13

8 9 10

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις