Ν.Ο.Α.: Καλώς ήρθατε σεβασμιότατε Μητροπολίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, οι προπονητές μας, οι αθλητές μας και οι γονείς τους, διαβιβάζουν το «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ» στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ.Δημήτριο, στο νησί του Αγίου Γερασίμου, για να γίνετε ποιμένας στο λαό του πολιτισμού και του πνεύματος.
Δεν είναι τυχαία η εκλογή και η επιφοίτηση του Θεού να σας οδηγήσει εδώ, διότι, και εσείς αποτελείται έναν εκ των πλέον πνευματικών πατέρων που αρμόζει η παρουσία του στον τόπο μας.
Όπως εμείς προσπαθούμε να πράξουμε έργο προσφοράς προς τα παιδιά του τόπου μας, πράξη θεάρεστη, έτσι ευχόμαστε το έργο σας και η ζωή σας κοντά μας να βοηθήσει αυτά τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του τόπου μας και της Ορθοδοξίας μας .

Είμαστε βέβαιοι, ότι από κοινού και με τη Δύναμη του Θεού θα προσφέρουμε έργο.
Άξιος! Άξιος! Άξιος!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις