Η Δημοτική Αρχή συλλυπείται το Rueil Malmaison

Με θλίψη και οδύνη ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης συλλυπείται το Δήμαρχο του Rueil Malmaison κ.Patrick Ollier για την τραγωδία της τρομοκρατίας,  που έπληξε το Παρίσι.

Επί πλέον ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος ενημέρωσε για την ενέργεια του κ. Δημάρχου την Επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας στην Κεφαλονιά κ.Emmanuelle Sinagra.
Τόσο ο κ.Ollier όσο και η κ.Sinagra εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στον κ.Παρίση και τον κ.Κεκάτο για την ηθική συμπαράσταση.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς με το Δήμο του Rueil Malmaison (Περιφέρεια Παρισίων) είναι σε στενή συνεργασία στα πλαίσια διαδικασίας Αδελφοποίησης των δύο Δήμων.

kek-20

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις