23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ζωντανά στον Ionian Galaxy “Οι φίλες μας οι …Μάγισσες”

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 3:00-4:00 μ.μ, θα πετάξουν στον ‘αέρα’ των ερτζιανών της ραδιοφωνικής μας συχνότητας οι σκανδιαλάρες «Οι φίλες μας οι…Μάγισσες» (εκδ.Πατάκης)! 
Θα διαβάσουμε αποσπάσματα του βιβλίου τους και θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με το συγγραφέα των περιπετειών τους Αλκιβιάδη Κούση!
Και εν όψει του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου θα διαβάσουμε για τη μέρα που τα Ντενεκεδάκια αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο ντενεκέ, το Λαδένιο, που ήθελε ‘με το έτσι θέλω’ να κυβερνήσει την αγαπημένη μας Ντενεκεδούπολη! («Ντενεκεδούπολη-Πέντε έργα για κουκλοθέατρο», της Ευγ.Φακίνου, εκδ. Καστανιώτης). 
NTENEKEDOUPOLI
Τηλεφωνήστε στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής και αποκτήστε ΔΩΡΟ τα βιβλία «Οι φίλες μας οι..Μάγισσες» (Άλκης Κούσης) και «Παλιόπαιδο» (Αγγελ.Δαρλάση) των εκδόσεων Πατάκη! Για 2 μκρούς φίλους της εκπομπής!
oi-files-moy-oi-magisses
ΜΟΝΟ στον ΙΟΝΙΑΝ GALAXY, 90,8!!!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, www.ioniangalaxy.gr, επιλέγοντας το πεδίο: ‘ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ’ ή/και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
Σας περιμένουμε!!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις