Συνεργείο της here.com στα Πουλάτα

Tις απογευματινές ώρες σήμερα, έκανε την εμφάνιση του στα Πουλάτα, κινητό συνεργείο της here.com το οποίο με κάμερες υψηλής τεχνολογίας βιντεοσκόπησε απ’ άκρου εις άκρον το χωριό μας.Μάλιστα, εστίασε σε σημεία ενδιαφέροντος όπως οι εκκλησίες του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Σπυρίδωνα, αλλά και σε καταστήματα εστίασης.

Από έρευνα που πραγματοποίησε το www.poulatakefalonias.gr προέκυψε ότι η Here Maps είναι εφαρμογή της εταιρείας Nokia και προσφέρει τεχνολογία χαρτογράφησης.

 Επίσης, παρέχει πληροφορίες για δρόμους, αποστάσεις, αξιοθέατα, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και στοιχεία τοπικών επιχειρήσεων όπως η ακριβής τους θέση, τρόποι επικοινωνίας, καθώς και καθοδήγηση για τον προορισμό που επιλέγει κάποιος.

 Πρόσφατα αναβαθμίστηκε με χαρακτηριστικά όπως περισσότερα εδώ 

here

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις