9 χρόνια Λογοθεραπευτήριο “Λόγου διάπλασις”-Διήμερο δωρεάν αξιολογήσεων και συμβουλευτικής

Μια μέρα ξεχωριστή η σημερινή, μια μέρα γεμάτη γλυκιά γεύση, αναμνήσεις, όμορφα χρώματα και ελπίδες. Το ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «λόγου διάπλασις» στο Αργοστόλι γίνεται 9 ετών. Ένα λογοθεραπευτήριο που δημιούργησα και βασίστηκε στην προσωπική μου εργασία και σήμερα απασχολεί τέσσερα άτομα μόνιμο προσωπικό και δύο εξωτερικούς συνεργάτες.

Ένα κέντρο λογοθεραπείας πλέον, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δύσκολο περιστατικό με την πείρα μας, την συνεχόμενη εκπαίδευση μας και τους αξιόλογους συνεργάτες μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Κεφαλλονίτες και τους Θιακούς, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δίνουν όλα αυτά τα χρόνια. Από πλευράς μας ,τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με επιμονή, υπομονή, θέληση και με γνώμονα πάντα το καλό των περιστατικών μας.
Σε μια προσπάθεια να ανταποδώσουμε μέρος της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει, διοργανώνουμε, διήμερο δωρεάν αξιολογήσεων και συμβουλευτικής, πάνω στα θέματα λογοθεραπείας, για όποιον θέλει να αξιολογηθεί (παιδί ή ενήλικας) ή να ρωτήσει οτιδήποτε. Για τις μέρες Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Νοεμβρίου όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στις δωρεάν αξιολογήσεις παρακαλούμε να καλέσει στο 6972891871.

Με εκτίμηση
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Καραμπελιά Ροδία
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

karabelia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις