Παναγής Βλάχος: Τι θα γίνει στη Παλική αν κλείσει το Μαντζαβινάτειο;

Σχετικά με την συστηματική αποδυνάμωση του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, με μεγάλη θλίψη μου πληροφορούμαι ότι η Διοίκηση του Γ.Ν. Κεφ/νιας (Αργοστόλι) έχει σκοπό ίσως και το κλείσιμο του Νοσοκομείου Ληξουρίου.
Λίγο πριν το καλοκαίρι πήραν ένα παθολόγο στο ΓΝΚ (Αργοστόλι), μετά ένα Αγροτικό γιατρό, στη συνέχεια παίρνουν τη μια μετά την άλλη ανά 15ενθήμερο τις νοσηλεύτριες. Σήμερα έμαθα ότι επιχειρούν να πάρουν τον χειρούργο, την φαρμακοποιό, ως και το μοναδικό υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας. ‘Ως που θα πάει αυτή η κατάσταση; Τι θα γίνουμε στη Παλική αν κλείσει το Νοσοκομείο;
Κύριοι σταματήστε να απαξιώνετε το πολύπαθο Ληξούρι. Δυστυχώς για άλλη μια φορά καλούμαστε σαν πολίτες να υπερασπιστούμε τα δίκαια και την επιβίωση του Παληκισιάνικου λαού.
Καλώ την Διοίκηση του Νοσοκομείου να δείξει περισσότερη ευαισθησία επί του θέματος. Επίσης καλώ τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, τον Αντιδήμαρχο Παλικής και τούς Δημοτικούς Συμβούλους εκ Παλικής, τον Περιφερειάρχη και τη Βουλευτή να περιφρουρήσουν το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο έτσι ώστε να μην απαξιωθεί και κλείσει.
Κύριοι στην χειμαζόμενη Παλική δεν έχει μείνει τίποτε μέσα στο ζοφερό σκότος που έχει περιέλθει η Παλική, ο μοναδικός φωτεινός φάρος αισιοδοξίας πολιτισμού και επιβίωσης είναι αυτό το Νοσοκομείο, αν κλείσει οι ευθύνες σας θα είναι τεράστιες έναντι του λαού της Παλικής.

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ @ΙΘΑΚΗΣ @
ΜΕΛΟΣ Π.Ε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις