Ανοδικές τάσεις παρουσιάζουν οι προκρατήσεις-Το 2016 θα είναι η “χρονιά του Ιονίου”

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση (event) που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων χθες Τρίτη 03 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης WTM, θα προβληθεί από το δορυφορικό κανάλι MEGA COSMOS, σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία, την Κυριακή 8  Νοεμβρίου και ώρα Νέας Υόρκης 20.00΄.
Κατόπιν θα αναρτηθεί στο  Υoutube.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι προκρατήσεις (early bookings) για το 2016 έχουν ανοδικές τάσεις και οι Τour Operator προεξοφλούν την επόμενη τουριστική περίοδο ως “χρονιά του Ιονίου”, σχετικά με τις αφίξεις.
Λεπτομέρειες για την έκθεση, θα ανακοινωθούν σε δελτίο τύπου μετά την ολοκλήρωσή της.

O ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

kuntura-510x325

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη της αν. Υπουργού κ. Έλενας Κουντουρά κατά την επίσκεψη της στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις