Ευχαριστήρια επιστολή στον ιατρό Αναστάσιο Ζαπάντη και στον κ. Σακαλή

Ο Πρόεδρος και τα μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας ( Ο.Κ.Α.Π) του Δήμου Κεφαλλονιάς , ευχαριστούν θερμά τον κ. Αναστάσιο Ζαπάντη ιατρό -Χειρουργό του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου και τον κ. Σακαλή Σπυρίδων για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/11/2015 στο χώρο του ΚΑΠΗ Αργοστολίου με θέμα: « Τρίτη Ηλικία- Αντιλήψεις – Θεωρίες υποστήριξης», παρουσία του Διοικητή του Γ.Ν.Κεφαλλονιάς κ. Π. Ζαφειρόπουλου .
Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΚΑΠΗ ήταν σημαντική και ο ρόλος των ομιλητών εξαιρετικός, αφού πέραν της ευαισθητοποίησης της τρίτης ηλικίας ταυτόχρονα γίνεται και η πρόληψη πιθανών προβλημάτων, μέσω ειδικών εξετάσεων.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την προσεχή Τρίτη 10/11/2015 στο ΚΑΠΗ Δ.Ε Λειβαθούς και ώρα: 5:00 μ.μ. το απόγευμα, όπου κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Αθ. Ψαρράς -ιατρός Ορθοπεδικός με θέμα: « Οστεοπόρωση- αρθρίτιδες: Πρόληψη –Αντιμετώπιση».

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Γάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις