Η Κεφαλονιά στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελβετία

Με τη συνεργασία όλων των συναφών Θεσμικών Φορέων και αντιπροσωπεία επαγγελματιών του Τουρισμού, ο Δήμος Κεφαλονιάς , με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχει με δικό του Εκθεσιακό περίπτερο στη 13η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015 στο Lugano της Ελβετίας.
Περισσότερες από 20 Χώρες θα παρουσιάσουν επιλεγμένους προορισμούς και θα αναπτυχθούν όλες οι μορφές εναλλακτικού τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα της ενημέρωσης και πληροφόρησης σε διεθνείς ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους και Γραφεία Ταξιδίων.
Η σημαντική για τα διεθνή ταξιδιωτικά δρώμενα Εκδήλωση θα αναπτυχθεί στις εγκαταστάσεις του Lugano Exhibition Center και πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να έχει κανείς διαδικτυακά στο : http://www.iviaggiatori.org/en/ (Swiss International Holiday Exhibition).
Η επιμέλεια του περιπτέρου γίνεται με τη συνεργασία της Life Think και την ευθύνη της λειτουργίας του έχει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός, ενώ την οργανωτική φροντίδα της όλης Τουριστικής Εκπροσώπησης του Νησιού στην Έκθεση έχει ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Τέλος σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη Έκθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά λόγω της συχνής αεροπορικής σύνδεσης, μέσω των Low cost flights, που υπάρχει από Milano και Bergamo με το Νησί μας, περιοχές που απέχουν οδικώς από το Lugano, περίπου μιάμιση ώρα.

kek kek1 kek2 kek3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις