Κρίσιμη μάχη στο Αργοστόλι για τους άνδρες του ΑΣΚ – «Δυνατό» Σαββατοκύριακο για Παίδες και Έφηβους

Κρίσιμη μάχη περιμένει τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Αργοστόλι.

Στις 3 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, κόντρα στον Ήφαιστο/Αχιλλέα.

Ο ΑΣΚ καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Κεφαλονιά, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να την ενισχύσουν στην προσπάθεια που κάνει στην κορυφαία κατηγορία των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η.

Αγώνες, έχουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. στην Πάτρα την Παναχαϊκή, σε ένα αναμφίβολα δύσκολο παιχνίδι.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, το παιδικό τμήμα της ομάδας μας, θα επιδιώξει την 5 νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας στα Ροϊτικα τον Αχαιό 47 στις 2 το απόγευμα.

Ευχόμαστε και στις τρεις ομάδες μας καλή επιτυχία. Ραντεβού στο κλειστό την Κυριακή στις 3 το απόγευμα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις