23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Υπουργείο Παιδείας: Έβαλε «λουκέτο» σε «υποκατάστημα» του ΙΕΚ Ακμή στην Πάτρα

Την άδεια λειτουργίας ΙΕΚ το οποίο, σύμφωνα με το ΙΕΚ Ακμή, χρησιμοποιούσε παράνομα την ίδια ονομασία στην Πάτρα ανακάλεσε το υπουργείο Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπαιδευτικός οργανισμός υπενθυμίζει ότι λειτουργεί μόνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Κρήτη και τονίζει ότι το «ΙΕΚ Ακμή» Πάτρας αποτελεί εντελώς άλλο νομικό πρόσωπο.

«Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει πλήρως οργανωμένες εκπαιδευτικές δομές σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πειραιά – Κρήτη, οι οποίες ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές εκπαιδευτικών οργανισμών. Έχει επενδύσει στις αρτιότερες κτιριακές και εργαστηριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούν πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα ενώ έχει προχωρήσει στη μεγαλύτερη κτιριακή επένδυση που έχει πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτικό οργανισμό, σε εθνικό επίπεδο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΑΚΜΗ Α.Ε.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις