Υποδοχή Επισήμων στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο υψηλόβαθμα Στελέχη του Τμήματος «Κόρες της Πηνελόπης» των AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association).

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεφάτου, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «ΛΥΣΣΙΠΗ» μαζί με την κ.Αλέκα Μαρίνου, Δικηγόρο και Μέλος της «ΛΥΣΣΙΠΗ» συνόδευσαν στο Δημαρχείο, σε προγραμματισμένη συνάντηση, την Grand President – Daughters of Penelope κ.Connie Pilallis και την Executive Director – Daughters of Penelope κ.Elena Saviolakis.
Στη συζήτηση που ακολούθησε , όπου συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο κ.Παρίσης εξήρε το εξαιρετικό και σπουδαίο Φιλανθρωπικό έργο τόσο των AHEPA σε όλο τον κόσμο, όσο και της κ.Στεφάτου ειδικότερα στο Νησί μας.
Η κ.Pilallis ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και για τη γενικότερη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο κοινωνικό έργο της «ΛΥΣΣΙΠΗ» και ενημέρωσε τον κ.Παρίση για τις διεθνείς Φιλανθρωπικές δραστηριότητες των AHEPA , που αποτελούν τον παλαιότερο και ιστορικότερο Σύλλογο της Ομογένειας.
Ακολούθως ο κ.Κεκάτος ενημέρωσε για την άμεση στήριξη που είχε το Νησί από τους AHEPA κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δίδυμων Σεισμών.
Τέλος ο κ.Παρίσης, αφού προσέφερε συμβολικά δώρα, διαβεβαίωσε τους καλεσμένους, ότι η διαρκής στήριξη της «ΛΥΣΣΙΠΗ» αποτελεί μία από τις κύριες πολιτιστικές και ανθρωπιστικές προτεραιότητες του Δήμου.

kek-19 kek2-9 axepa

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις