Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση στο νέο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας

Σεβασμιότατε,
Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την εκλογή σας στην Μητρόπολη Κεφαλληνίας και επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Είμαι βέβαιος ότι καθώς κατάγεστε από την γειτονική Λευκάδα, γνωρίζετε πολύ καλά τα ζητήματα του νησιού μας και με εφόδιο την μεγάλη πνευματική σας επάρκεια θα αποκτήσετε γρήγορα μία άρτια και εποικοδομητική επικοινωνία με τους Κεφαλονίτες και θα οικοδομήσουμε από κοινού μία αγαστή και χρήσιμη συνεργασία μεταξύ Μητρόπολης και Δήμου Κεφαλλονιάς.
Θέλω να σας επισημάνω ότι διαδέχεστε στην Μητρόπολη Κεφαλληνίας μία από τις πλέον πεφωτισμένες προσωπικότητες, τον μακαριστό Μητροπολίτη μας Γεράσιμο Φωκά και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που άφησε πίσω του.

Σας εύχομαι Καλή Δύναμη στο έργο σας
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις