23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Τα αποτελέσματα του Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για το 2015 που συνδιοργάνωσαν ο Σ.Σ. Κεφαλληνίας, η Α/θμια Εκπαίδευση και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.

Φέτος για πρώτη φορά το τοπικό Σχολικό απετέλεσε και πρώτο προκριματικό γύρο του Περιφερειακού Σχολικού της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοπονήσσου (ΕΣΣΠ).
Για το λόγο αυτό ήρθαν από την Πάτρα από την ΕΣΣΠ διαιτητής και παρατηρητής, οι κυρίες Γιαννέλου Σοφία και Τουμπέλη Ζωή.
Ως συνήθως είχαμε μέτρια συμμετοχή, κυρίως από τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων. Γενικά υπάρχει πρόβλημα με τις συμμετοχές Γυμνασίων Λυκείων, που οφείλεται στο βεβαρημένο πρόγραμμα των παιδιών.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι χρειαζόμαστε την βοήθεια των εκπαιδευτικών σε κάθε τάξη, αν και καταλαβαίνουμε το βαρύ πρόγραμμα των παιδιών.

Βραβεύτηκαν οι κάτωθι:
Κατηγορία Νηπιαγωγεία : 1ος Τζουγανάτος Δημήτριος (βαθμοί 2)

Κατηγορία Α’ Δημοτικού : 1ος Παπαδημητράτος Γεώργιος (βαθμοί 3)
2ος Μουσούρης Αλέξης (βαθμοί 1)

Κατηγορία Β’ Δημοτικού : Δεν είχαμε συμμετοχές

Κατηγορία Γ’ Δημοτικού : 1ος Αναλυτής Παναγιώτης (βαθμοί 5)
2η Χάλδα Λυδία (βαθμοί 4)
3η Λούκα Μαριάννα (βαθμοί 2½)

Κατηγορία Δ’ Δημοτικού : 1η Λουκάτου Δέσποινα (βαθμοί 4½)
20ς Μινέτος Παναγής (βαθμοί 2)
3ος Μεσσολωράς Ζήσιμος (βαθμοί 1)

Κατηγορία Ε’ Δημοτικού : 1ος Αναλυτής Ιωάννης (βαθμοί 4)
2ος Ανδρεάτος Γεώργιος (βαθμοί 3½)
3ος Γιαλούμης Ορφέας (βαθμοί 3)

Κατηγορία ΣΤ’ Δημοτικού : Δεν είχαμε συμμετοχές

Και από τα Γυμνάσια οι:

Κατηγορία Α’ Γυμνασίου : 1ος Γιαλούμης Άρης (βαθμοί 2)
2ος Λουκάτος Νικόλαος (βαθμοί 1)
3η Μινέτου Μαρία (βαθμοί 0)

Κατηγορία Γ’ Γυμνασίου : 1ος Δημάτος Νικόλαος (βαθμοί 3)

Θερμά ευχαριστούμε τον Διονύση Καππάτο , Ζαχαροπλαστείο «Βοσκοπούλα» που μας γλύκανε με τα παραδοσιακά του προϊόντα.

Ο Σκακιστικός Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του πρωταθλήματος , και ιδιαίτερα το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, την διεύθυνση Α/θιας εκπαίδευσης και την Διεύθυνση του 1ου Δημ. Σχολ. Αργοστολίου για την παραχώρηση των αιθουσών του σχολείου , καθώς επίσης όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους.

Για κάθε πληροφορία σας , το τηλ . του συλλόγου μας : 6955725959 κυρίως απογευματινές ώρες. Ενημερωθείτε και για τα μαθήματα που δίνονται σε παιδιά.

Επόμενο αγωνιστικό σκακιστικό ραντεβού το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Για τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλληνίας

Το Δ.Σ.

gymn a diaitht dhm g dhm e dhm d dhm a gymn g nhp

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις