28 Σεπτεμβρίου 2020, Δευτέρα

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις πλημμύρες

Την 25 Σεπτεμβρίου 2015, εκδηλώθηκαν πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και της υψηλής και παρατεταμένης βροχόπτωσης, κυρίως σε περιοχές των Δ.Ε. Αργοστολίου , Σάμης, Παλικής και Πυλάρου, με δυσμενείς επιπτώσεις σε οδοποία και κτιριακές υποδομές.

Η υπηρεσία μας, δέχθηκε εκατόν σαρανταδύο (142) κλήσεις και πραγματοποίησε εκατόν εικοσιοκτώ (128) αντλήσεις υδάτων και δεκατέσσερις (14) απεγκλωβισμούς ατόμων καθώς και αντλήσεις και απεγκλωβισμούς για τα οποία δεν δέχθηκε κλήσεις η Υπηρεσία μας.

Στις επιχειρήσεις άντλησης και διάσωσης συμμετείχαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας , της Πολιτικής Προστασίας, της Αντιπεριφέρειας, του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες Λειβαθούς και Ελείου Πρόννων.

Στο έργο συμμετείχαν εθελοντικά και πολλοί Πολίτες.

Ο Αν. Διοικητή

(τ.σ.υ.)

Βασίλειος Ρ. Σολδάτος

Αντιπύραρχος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις