Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες ο Δήμος Κεφαλονιάς

Και επίσημα πλέον με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Αποκέντρωσης, ο αρμόδιος Υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Δήμο Κεφαλονιάς μετά και την καταστροφική καταιγίδα που χτύπησε χθες το νησί μας.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Κεφαλονιάς θα παραμείνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες δηλαδή μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου 2015,  ενώ ορίζει υπεύθυνη για τον συντονισμό της όλης κατάστασης την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που στάλθηκε στην Πολιτική Προστασία.

eggrafo

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις