Τριήμερο Καλλιτεχνικό Βιωματικό Σεμινάριο για άτομα με ή χωρίς αναπηρία

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο

 

25, 26, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοτικό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Α.ΤΡΙΤΣΗΣ»

 

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, στο πλαίσιο του Προγράμματος ARTABILITY, και υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλλονιάς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς, θα πραγματοποιήσει στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ» στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 ένα καλλιτεχνικό βιωματικό σεμινάριο, με τίτλο «Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο», το οποίο απευθύνεται σε 100 παιδιά, νέους και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία (ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου: Παρασκευή 15.00-20.30, Σάββατο 8.30-15.00, Κυριακή 8.30-15.00). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα λειτουργήσουν τέσσερα εργαστήρια (εικαστικές τέχνες, μουσική, χορός, θέατρο) με πεπειραμένους εκπαιδευτές, με στόχο μία τελική παράσταση στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα  19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ΚΕΦΑΛΟΣ», ανοικτή σε όλους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις