Ανακοίνωση του Παύλου Παπαδάτου για τις εκλογές

Νεοδημοκράτισσες Νεοδημοκράτες!
Την Κυριακή δεν ηττήθηκαν οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει η ΝΔ. Γιατί οι αρχές και οι αξίες της δεν είναι ποτέ δυνατό να ηττηθούν.
Την Κυριακή των εκλογών, για διάφορους λόγους, ίσως να μην έκαιγε τόσο έντονα η φλόγα που θα πυροδοτούσε τον ενθουσιασμό για να επιτευχθεί η νίκη στα νησιά μας.
Είμαι όμως σίγουρος ότι σύντομα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ να δώσουμε ξανά τον αγώνα για να επικρατήσουν οι αρχές και οι αξίες που πρέσβευε και συνεχίζει να πρεσβεύει η μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη.
Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ που αγωνίστηκαν -χωρίς κανένα προσωπικό όφελος- μόνο και μόνο για την επικράτηση των αξιών της ΝΔ. Ο αγώνας τους δεν πήγε χαμένος. Γιατί αυτός είναι που θα συνεχίζει να κρατάει αναμμένη την αγωνιστική φλόγα των δημοκρατικών αξιών της ΝΔ. Αξίες όμως με τις οποίες θα πρέπει πρωτίστως να έχουν γαλουχηθεί όλοι εκείνοι που θέλουν να τις εκπροσωπούν ώστε στην συνέχεια να μπορούν και να τις μεταλαμπαδεύσουν.
Είμαι είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος αγώνας μας θα στεφθεί με νίκη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Παύλος Παπαδάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις