Εκλογές: Έτσι θα γίνει η συλλογή και η μετάδοση των αποτελεσμάτων (εγκύκλιοι)

Με απανωτές εγκυκλίους το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει για τον τρόπο που θα γίνει η συλλογή και η μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Με την πρώτη εγκύκλιο τονίζεται ότι τα αποτελέσματα των γενικών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 θα συγκεντρωθούν σε κάθε νομό (εκλογική περιφέρεια) από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας του, θα μεταδοθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και μετά το Υπουργείο, αφού τα συγκεντρώσει, θα τα διοχετεύει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση – ραδιόφωνο – τύπο – διαδίκτυο), με τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων.

(Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ).

Η δεύτερη εγκύκλιος αφορά στη διαδικασία συλλογής των αποτελεσµάτων της ψηφοφορίας µέσω κινητών τηλεφώνων στις επικείµενες Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 20ης Σεπτεµβρίου 2015.

(Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ).

Τέλος με την τρίτη εγκύκλιο καθορίζεται η διαδικασία συλλογής των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας μέσω κινητών τηλεφώνων στις επικείμενες Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

(Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ).

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις