30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Το fimotro για την υποψηφιότητα Λυκούδη-O Μπάμπης Λυκούδης στη μονοεδρική

Ένα από τα πέντε μεγαλύτερα site της χώρας, το http://fimotro.blogspot.gr/, με χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες αναφέρεται σήμερα στην υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Λυκούδη με ειδική ανάρτηση, στην οποία-μεταξύ άλλων-αναφέρει το εξής: “Είναι βέβαιο ότι με Βουλευτή τον Μπάμπη Λυκούδη η Κεφαλονιά και η Ιθάκη θα αποκτήσουν δυνατή φωνή στο Κοινοβούλιο και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων της Αθήνας, αφού ο μαχητής δικηγόρος ξέρει να κερδίζει τις μάχες που δίνει.”

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

O ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ

Ο Μπάμπης Λυκούδης, ένας νέος άνθρωπος, σοβαρός και επιτυχημένος δικηγόρος διεκδικεί με αξιώσεις τη μονοεδρική της Κεφαλονιάς και τηςΙθάκης για τη Νέα Δημοκρατία. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήρθε…
πρώτος σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων απ’ όλα τα κόμματα και αυτό αποδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που απολαμβάνει απ’ όλους τους Κεφαλονίτες και Ιθακήσιους.
Είναι βέβαιο ότι με Βουλευτή τον Μπάμπη Λυκούδη η Κεφαλονιά και η Ιθάκη θα αποκτήσουν δυνατή φωνή στο Κοινοβούλιο και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων της Αθήνας, αφού ο μαχητής δικηγόρος ξέρει να κερδίζει τις μάχες που δίνει.

fimotro.blogspot.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις