23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ανακοίνωση από την Ionian Group

Η IONIAN GROUP καθώς και ο διεθνής καταξιωμένος όμιλος που την απαρτίζει, ανταποκρινόμενοι στην έμπρακτη αποδοχή και αγάπη των Κεφαλονιτών και Ιθακισίων, ΔΗΛΩΝΕΙ κατηγορηματικά ότι η επιχειρηματική καταξίωσή της σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της διέπεται από τους απαράκλητους κανόνες:

• Αναβάθμιση των πλοίων της στις περιοχές που δραστηριοποιείται
• Υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών
• Απόλυτη συνέπεια στο επιβατικό κοινό που την εμπιστεύεται

Στην εμπιστοσύνη των Κεφαλονιτών και Ιθακισίων, θα ανταποκριθούμε με ετήσια, πολλαπλά, πυκνά και μόνιμα δρομολόγια, με γνώμονα τα υψηλότερα στάνταρ συνέπειας και εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ανάπτυξη των νησιών της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με διαφημιστική προβολή και προώθηση των νησιών μας έτσι ώστε να καταστούν στη συνείδηση του υποψήφιου τουριστικού κοινού εφάμιλλα με τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου.

Τέλος, αναφορικά με τα δρομολόγια και τη διάρκειά τους, η IONIAN GROUP έχει δηλώσει τη θέση της εγγράφως με την επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 22 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Η IONIAN GROUP ήρθε για να μείνει.

IONIAN GROUP

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις