Ξεκινάει αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η 31η Χορωδιακή Συνάντηση

Αρχίζει αύριο 12 Σεπτέμβρη 2015 η 31η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , με συμμετοχή Χορωδιών και Μαντολινάτων από τα Επτάνησα . Οι χορωδίες έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται στο νησί και προετοιμάζονται για τις συναυλίες τους .
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου , στον Κήπο του Νάπιερ , και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , και ώρα 20:30 , να παρακολουθήσετε την 31η ΧΣΚ , σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα .

Στις 12/9/15 , στον Κήπο του ΝΆΠΙΕΡ , θα παρουσιαστούν :

• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ‘ΚΕΥΘΟΣ’ ( Κύθηρα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ και ΦΙΛΩΝ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ ( Λάρισα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΙΑΚΩΝ και η ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ( Κέρκυρα )

Στις 13/9/15 , στο Δημοτικό Θέατρο ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ , θα παρουσιαστούν

• Η ΧΟΡΩΔΙΑ του ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΌΡΦΕΥΣ΄ , με την μεγάλη ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ της (Λευκάδα )
• Η ΧΟΡΩΔΙΑ και ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ( Κεφαλονιά ) .

Είναι ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε Χορωδίες και μαντολινάτες , που στο πρόγραμμά τους έχουν πάντα επτανησιακά τραγούδια , συνεχίζοντας έτσι , αλλά και προβάλλοντας , την μεγάλη χορωδιακή παράδοση των νησιών μας .

Το Δ.Σ.

afisa xorwdias

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις