Καλή και εποικοδομητική Σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της Νέας Σχολικής χρονιάς επιθυμώ να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές για υγεία και πρόοδο σε όλους τους Μαθητές και Φοιτητές του Νησιού μας.
Επιπλέον εύχομαι τόσο στην Οικογένειά των Εκπαιδευτικών όσο και στους Γονείς και Κηδεμόνες των παιδιών υγεία και καλή δύναμη στο εξαιρετικά σημαντικό έργο της φροντίδας των παιδιών.
Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται και οι τρεις Βαθμίδες Εκπαίδευσης στο Νησί μας μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμή και παράλληλα υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η φροντίδα της Εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητά της Δημοτικής Αρχής.
Καλή και εποικοδομητική Σχολική χρονιά.

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις