Στα Μακρυώτικα βρέθηκαν ο Μπάκης Λυκούδης και ο Σάββας Σαββαόγλου

Η περιοχή της Πυλάρου ήταν από τα δυνατά χαρτιά της ΝΔ στις εκλογές του Γενάρη, κάτι που δεν ξεχνά ο Χαράλαμπος Λυκουδης. Έτσι, βρέθηκε στο πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο στα Μακρυώτικα στις 8 του Σεπτέμβρη.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ μίλησε με κόσμο, ενώ κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τοπικούς παράγοντες της Πυλαρου, όπως ο Γεράσιμος Αλυσανδρατος κ. α. Το παρόν έδωσαν ακόμη ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης και ο Δημήτρης Φιοραβάντες.
Αξίζει: στο τραπέζι ήταν κ ο συνυποψήφιος του Χαραλάμπου Λυκουδη, Σάββας Σαββαόγλου ο οποίος όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι εμφανώς ευδιάθετος.

e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις